Arvostelut Kirjoittaminen Kissat

Arvostelut

Lisäsin uuden välilehden,  ”Arvostelut”,  toivottavasti olen löytänyt siihen kaiken, ja jos lisää tulee, yritän huomata täydentää.

En tiennyt, miten arvosteluihin pitäisi suhtautua, kiitellä vai ei. Olin varautunut lähinnä siihen, että ainoatakaan ei tule. Kun sitten sain tiedon ensimmäisestä kirjabloggauksesta, pohdin kiitellä vai ei ja tulin tulokseen, että kirjabloggareille on annettava työrauha, ei kytätä selän takana. Kaduin tätä asiaa, kun arvostamani kirjabloggari Krista poistui tästä kirjamaailmasta. Olisin halunnut kiittää.

Joten kiitän nyt kaikkia, jotka ovat paitsi lukeneet kirjani, jopa vaivautuneet kirjoittamaan siitä. Tiedostan toki sen, että voi olla niitä, jotka ovat lukeneet, mutta eivät pitäneet ja jättäneet kirjoittamatta. Olen elämäni aikana itsekin jättänyt monta kirjaa kesken ja unohtanut ne samantien. Ainoatakaan kirjabloggaria en henkilökohtaisesti tunne, vaikka joukossa on kirjastoalan ihmisiä. Opiskelukavereistani vähemmän kuin puolet työskentelee kirjastossa.

Kaikesta ei tarvitse pitää, eivätkä kaikki kirjat ole kaikille. Siksi olen iloinen, että noin moni on tuonut ilmi ajatuksiaan.

Suurimman osan kirjoista elinkaari on lyhyt. Onneksi kirjastoissa hieman pidempi, lopullisena sijoituspaikkana Kuopion varastokirjasto http://www.varastokirjasto.fi/fi/.

Jos ei kirjoista aina jää jälkiä, kissoista jää, tavalla tai toisella. Kuvassa kauan sitten edesmenneen kissani tassunjälki vanhempieni autotallin lattianpaikkaussementtiin osuneena. Walk of fame.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.