innostuminen Jalkapallo Opiskelu Tietokoneet

Paluu arkeen

Mikä määrä levytilaa on riittävästi? Ei mikään. Olen siirtänyt C-asemalta kaiken mitä siirtää voi, joko pilveen tai muistikorttiasemalle. Silti C-asema oli taas täynnä. Luulin, että Windows siellä taas syö omaa häntäänsä (Win 8.1, ei edes 10), mutta ”Ohjelmat ja toiminnot” näytti, että Firefox on päivittänyt tänään itseään 87,5 megan verran! Heivaisin koko selaimen välittömästi jorpakkoon, jos koulun järjestelmät toimisivat IE:llä. Ehkä joku nyt ajattelee, että miksi en heivaa IE:tä. Olen tottunut siihen. Toiseksi, on koulun juttuja, jotka toimivat paremmin IE:ssä. Kun kodinkoneetkin jo toimivat sulautettuina järjestelminä, voisiko joku sulauttaa selaimet? Yhdeksi.

Parempi puhua vaan samasta kuin aina, joko kissojen tekosista tai jalkapallosta. Kissat eivät ole tehneet mitään. (tietysti ensi yönä johdot on purtu ja sohvalle kustu), mutta illalla oli ilo seurata jännittävää jalkapallomatsia. Kylkilihakset ovat (yllätyin niiden olemassaolosta) jo kipeät, koska pidätin henkeäni melkein koko ajan 2×30 minuuttia. Maalivahtimme oli poissa ja meidän jäpikkä ilmoittautui vapaaehtoiseksi tuuraamaan. Ei ole muuten helppoa seurata ryntäämättä itse kentälle. Tällä kertaa hävisivät 5-8. Koko kesäkautena ovat voittaneet vain kerran. Silti pojilla ja vanhemmilla on aina hauskaa.

Pelejä katsellessa on oppinut huomaamaan vastapuolilta erilaisia taktiikoita, jotkut joukkueet ovat hioutuneet tiettyihin hyökkäystekniikoihin, yksi tietty stara juoksee pallon kanssa aina samaa reittiä, syöttää tietyssä kohdassa olevalle, joka tekee maalin. Koska tämä on Ilveksen kesäharrastustoimintaa, jotkut kaupunginosat ovat ehkä pelanneet kauemmin samalla porukalla, ja hioutuneet yhteispeliin. Meidänkin joukkue on parantanut kesän alusta huimasti yhteispeliään. En tiedä tällä hetkellä mitään viihdyttävämpää kuin kortteliliigan pelien seuraaminen.

Paluu maan pinnalle. Kuinka opiskelutehtäviin osaisi hypätä samalla intensiteetillä. Kun se on yksinäistä, pikkutarkkaa, ei tule maaleja. Onneksi ensi viikolla on lähipäivät, ne voittavat etäopiskelun 8-5. Voisiko jalkapallokentältä tuoda jotain kirjastoon? Voisiko kirjastovirkailija huutaa ”Hyvä laina!! Jaksaa lainata lisää!!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.